Ploggen

Ploggen

Mikael "Micke" Eklund (Prof.Kalkyl)

Att minnasPosted by PisK Admin Sat, February 20, 2010 02:53:49

Vår store varma vän Mikael Eklund, även känd som Prof. Kalkyl somnade stilla in i torsdags

Enligt uppgift från Niklas (Bazaroff) så har Mikael somnat in stilla under torsdagen (28 januari) efter en tid av sjukdom.

För oss på PisK blev han känd under 2003 då han med bröderna Dupond samt Bazaroff började spela på PisK CS server. Micke var med på sitt första PisK LAN hösten 2003. Vi som var med där minns honom som en riktig gourmé (vi med ukna ölkorvar, han med sina fantastiska snittar). Sauzas matval gav han inte mycket för utan erbjöd sig att laga till maten inför nästa LAN (2004:1). Vi minns alla den goa heta chilin.

Dupond, Kenny Starfighter, Prof. Kalkyl och Verner på LAN"Mikael var även med på det senaste PisK LANet (2009:1) och införde friskvård på schemat med fotboll på självaste LAN-lördag eftermiddagen(!!). Det fungerade också (för vissa).

Det smärtar mig att man inte mer får höra hans stämma i hörlurarna, i telefon, från rummet på LAN. Hans sköna jubelrop då det gick bra för hans lag, hans varma gormande då det gick sämre. Vi hade jättekul då vi träffades på LAN el internet.

Han blev väldigt glad åt de hälsningar som lämnades i gästboken efter att de dystra nyheterna om hans tillstånd nådde PisK. Tack alla för era inlägg.

Klippt och saxat från gästboken;

---

"Vissa människor har en förmåga att genom sin värme och humor få andra människor att genast känna vänskap och tillhörighet med personen i fråga. Micke E/Prof. Kalkyl är en sådan person.

Det har aldrig funnits någon som jag hellre 'jagar' i de spel vi spelar än just han. Därför har jag alltid varit i motst. laget på LAN/inet. Kort o gott; Jag spelar bäst när Kalken är med. Du är min 'nemesis'vän, Micke E, och jag lider enormt med dig och dina nära."

---

"...Kalk vi träffades på lanet senast och du är skittrevlig, kommer sakna dej på pisk väldigt mycket. "

---

"Läste eposten idag, första som jag gjorde när jag vaknade.
Efter att ha läst vad som hänt fick man flashbacks.

Kalkyl, tankarna är hos dig och dina nära och kära.

Sometimes things happens that makes you speechless....this is one of those times "

---

"Mina tankar går till dig kalkyl å din familj.

Aldrig träffat dig men spelat med dig mången gång
gladare gubbe får man leta efter."

---

"Vad otroligt ledsamt att höra om dig Kalkyl och så fruktansvärt orättvist.
Mina tankar går till dig, dina när och kära.

Jag är glad att jag har fått lära känna dig lite och stolt över alla gånger jag har blivit upp-PisKad."

---

"Känner bara förtvivlan och hjälplöshet... kan inte omvandla det i ord...."

---

"Spela lite med Kalkyl i början av min Pisk karriär.
Trevlig och hyvvens kille!
Orättvist och många tankar går till dig och din familj! "

---

"Tänker på dig Kalkyl och dina nära och kära."

---

"Prof Kalkyl!
Vilken otroligt trevlig människa du är!

Gubbe som jag, älskar mat och god dryck!

jag tycker om dig Professorn! "

---

"... livet är en biatch."

---

"Tänker på dig och dina nära Kalkyl.
Livet är för j-a orättvist."

---

"bland vill man svära och ibland vill man be den där vitskäggiga gubben bland molnen att tänka till och plocka upp såna vi kan avvara här nere istället för The GoodGuys. Men det är väl så, de vi vill bli av med blir inte plockade upp utan dragna neråt.

Jag är iallafall säker på att vår vän Mikael, "Kalkylen",Mr Gourmand...kärt barn!, sitter där UPPE och är mäkta stolt över alla fina ord som sägs om han. Sen är han nog iofs jäkligt sur över att inte få PisKa lite på helgen. Men jag är också lika säker på att han väljer ut någon av er varje helg och sitter på dennes axel och skriker sig hes...SPRING, SKJUT, JÄ#\"% CAMPER!!

Innan Micke somnade in så hann jag hälsa på honom. Han var stark in i det sista. Kunde inte direkt prata men den tryckaren jag fick av hans näve måste varit tillägnad alla han kände. Aj vad han tog i! Må Gott alla PisKare. Kanske joinar jag någon kväll, om så bara för att Micke ska få en axel till att sitta på.=* // Duppe "

---

Många fler har också uttryckt sin sorg i Ventrilo under senaste spelsessionerna.

Han har verkligen satt sina spår i våra hjärtan den varma hjärtliga person han var.

Nu är Kalkyl offline här hos oss men låt honom finnas online i våra tankar.

"Det finns bara en jag är avundsjuk på i hela världen och det är H.Heffner!" (Mickes/Kalkyls signatur i forumet

Vila i frid, min vän.


Denna artikel är ursprungligen publicerad i nyheterna; http://pisk.org/h1.php?subaction=showfull&id=1264955898&archive=&start_from=&ucat=1&


De blommor som PisK medlemmarna la vid hans bår via Niklas "Bazaroff" Finnmark den 12 mars 2010. Det kan var lite svårläst på denna lilla bild men det står; "Vi glömmer dig aldrig", "Vännerna på PisK".  • Comments(2)//plogg.pisk.org/#post2